cenesam

CeneSam: a Cloud Company

CeneSam is het ultieme voorbeeld van Het Nieuwe Werken. Het CeneSam business model is volledig gebaseerd op Internet technologie wat betekent dat zowel onze back-office applicaties als onze producten op ieder moment en vanaf iedere locatie beschikbaar zijn. CeneSam is afkomstig uit het Perzisch en betekent letterlijk "drie zuilen die samen een mooi geheel vormen".

CeneSam beschikt over meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van ontwikkeling, ondersteuning en verkoop van standaard Quality Management software applicaties. Onze consultancy en technologie partners, resellers en hosting providers vullen onze dienstverlening perfect aan en zorgen er voor dat wij volledig in staat zijn om onze focus te houden op het continue verbeteren van onze producten.

CeneSam streeft er voortdurend naar om op basis van haar kerncompetenties inhoud te geven aan de letterlijke betekenis van het woord CeneSam. Onze pragmatische vertaling van het woord CeneSam is dan ook "met zijn drieën mooie dingen maken"

Oprichters

marcel

Marcel Mourik

joost

Joost Verdaasdonk

ramin

Ramin Keywanshokouh

Andere startups

Keep in touch with us!

Copyright © 2015 Rotterdam Internet Valley / All rights reserved.