mopinion

Mopinion

Feedback software komt in vele gedaanten. Termen die mensen hanteren zijn ondermeer Enterprise Feedback Management (EFM), of Customer Experience Management (CEM), Closed Loop Feedback (CLF), en Voice of the Customer (VoC) programma’s.

Welke term het beste past vinden wij niet de belangrijkste discussie. Uiteindelijk komt het erop neer dat onze software u dagelijks aan nieuwe inzichten helpt waar u en uw medewerkers concreet actie op kunnen ondernemen. Software om de klant centraal te stellen in de dagelijkse gang van zaken.

Wij helpen u groeien en als organisatie winstgevender te worden door de loyaliteit en betrokkenheid van uw klanten te vergroten.

Technologie

Met Mopinion beschikt u over een platform waarmee u structureel feedback van uw klanten en medewerkers kunt verzamelen en analyseren. Via nieuwe technologieën wordt het steeds makkelijker om op alle touchpoints van een organisatie feedback te verkrijgen.

Al deze informatie slaan wij op in een voor uw organisatie centraal ingericht systeem. Het platform zorgt ervoor dat alle insights op de juiste plek in uw organisatie landen, en nog belangrijker, dat u direct actie kunt ondernemen. U weet constant hoe u ervoor staat in de perceptie van uw klanten.

Oprichters

kees

Kees Wolters

floris

Floris Snuif

edvin

Edvin Oklopcic

udesh

Udesh Jadnanansing

Andere startups

Keep in touch with us!

Copyright © 2015 Rotterdam Internet Valley / All rights reserved.