mr greenscreen

Mr. Greenscreen

Wil jij op de foto tussen de Vicoria’s Secret modellen? Of sta je liever naast Obama voor het Witte Huis? Dat kan! BK2 Fotografie introduceert Mr. GreenScreen, een nieuwe vorm van fotomarketing waarbij werkelijk alles mogelijk is.

Werken met Mr. GreenScreen is simpel. De bezoeker kiest een achtergrond voor de foto en met een druk op de knop wordt deze ingeladen. Zodra de bezoeker voor het groene scherm staat, ziet hij/zij zichzelf live in de gekozen achtergrond op een LCD-scherm. Met een afstandbediening wordt men in perspectief gezet. Tien seconden nadat de foto is gemaakt, komt deze uit de fotoprinter rollen. De foto wordt in een pass-partout meegegeven aan de klant.

Achtergrond Mr. GreenScreen

Klinkt leuk, maar is dit werkelijk een nieuw concept? Fotograferen met een zelfgekozen achtergrond was eerder al mogelijk, maar de uitvoering verliep niet altijd vlekkeloos. Dit maakt Mr. Green Screen uniek:

    - Live zien hoe je op de foto komt;
    - Geen nabewerking nodig. De bewerking is interactief, met een afstandsbediening kunnen we razendsnel mensen in perspectief zetten, verplaatsen op de foto of eventueel schaduw toevoegen.

Zo’n 85% van de mensen is niet bekend met greenscreen-fotografie. Door LCD schermen met live beeld te laten zien, wordt het concept direct duidelijk.

Oprichters

bart

Bart Klaassen

bastiaan

Bastiaan Koetsveld

Andere startups

Keep in touch with us!

Copyright © 2015 Rotterdam Internet Valley / All rights reserved.