saddl

Hoi, wij zijn Saddl!

Sinds 2013 bieden wij met ons platform retailers de juiste tools om de verzending van hun pakketjes sneller en flexibeler te organiseren.

Wij zijn Saddl begonnen omdat we soms toch wel balen van dat online shoppen. Ok, het is makkelijk vanuit je luie stoel en keuze genoeg op het net. Maar juist bij het verzenden van de bestelling gaat het mis. Als je iets bestelt krijg je vaak niet de mogelijkheid om je bestelling te laten bezorgen op een specifiek tijdstip en krijg je de melding dat het pakketje, over een paar werkdagen, 'ergens' tussen negen en vijf wordt afgeleverd...

En wat blijkt: We zijn niet de enigen. Ook de koerier ergert zich. Hij krijgt namelijk maar één keer betaald, vaak relatief weinig, dus veel zin om extra zijn best te doen heeft hij niet. De winkelier is vanwege kosten al snel aangewezen op de welbekende grote en inflexibele partijen. Met Saddl lossen we dit probleem op. Zelf een specifieke levertijd kiezen als je shopt bij je favoriete winkel, wordt je pakketje op tijd bezorgd door een lachende koerier die plezier heeft in zijn werk. Dat is wat wij willen. Jij toch ook?

Oprichters

Max

Max Schulkens

George

George Ankomah

Andere startups

Keep in touch with us!

Copyright © 2015 Rotterdam Internet Valley / All rights reserved.